avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum putem plati daca nu avem incredere in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum putem plati daca nu avem incredere in administrator?

Buna ziua!

Sunt locatar si doresc sa achit intretinerea lunara prin executor judecatoresc direct la furnizor.
Noi nu mai avem inceredere in administrator si pana se face expertiza dorim sa achitam direct la furnizor, dar pentru a avea o dovada(pentru ca nu o sa am chitanta de la administrator) m-am gandit la un expert judecatoresc.
S-au daca stie cineva alta metoda?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 00:23, 16 Iulie 2010
Schimbati administratorul. Sau angajati dintre proprietarii de incredere un casier. Administratorul, daca nu aveti incredere sa-i mai dati banii, sa nu aiba treaba cu incasarile si platie. Un membru al comitetului poate prelua casieria, face incasarile de la proprietari si platile catre furnizori. Presedintele poate merge sa cumpere chitantiere noi si sa le predea noului casier.

Vreti sa veti o dovada a platii, in afar de chitanta in urma platii in numerar, puteti plati prin banca in contul asociatiei, puteti trimite banii prin mandat postal...
Este un pic mai complicat.
Refuza sa predea actele si stampila asociatiei, dar eu personal nu pot achita intretinerea la furnizor.(pana se solutioneaza cazul).
De ce politia nu pune sechestru pe asociatie, nu stiu?
Multumesc!
Pentru ce va trebuiesc dumneavoastra actele?
Dumneavoastra puteti achita la furnizori dar in numele asociatiei. Merfeti la casieria furnizorului de apa, de exemplu si spuneti ca vreti sa achitati 1000 lei pentru asocaitia dumneavoastra.
Politia nu poate sa puna seschestru pe nimic. Are alte atributiuni. Iar asociatia este doar o forma de asociere a proprietarilor, nu este un obiect, o masina pe care sa o poata treage politia pe dreapta sau sa o retina in vederea confiscarii.
S-a ales un nou presedinte la asociatie(jumatate plus unul) si fostul presedinte refuza sa predea stampila, motivand faptul ca nu s-a ales corect noul presedinte.
Este normal sa nu predea stampila si politia sa nu faca nimic?
Au fost alesi 10 experti de procuratura, cine alege expertul, noi sau politia?
Se poate asista la expertiza?
Multumesc!
Acest nou presedinte sa publice in ziar ca stampila nu mai este valabila si sa-si faca alta stampila.
Nu este normal sa nu predea stampila dar puteti avea surpriza sa-l anchetati, sa-l perchezitionati si sa declare ca a pierdut-o. Si tot trebuie sa faceti alta.
Expertul se desemneaza, nu se alege. Dar se desemneaza unul si nu 10 experti.
Sigur ca se poate asista la expertiza dar nu de intregul popor. Expertul va analiza actele si dovezile si va sta de vorba cu partile impreuna sau pe rand.
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
Adriantot, moderator

Alte discuții în legătură

Cum schimbam administratorul caliniuc2008 caliniuc2008 Avem un administrator neserios care face incasarile si plata utilitatilo din 2 in doua luni. Azi sunt deja 3 luni de cand nu a mai dat pe la noi. La alte ... (vezi toată discuția)
Procedura predare /primire presedintie asociatie proprietari teisoara teisoara Buna ziua, am povestit in alte topicuri cum nu reusim sa gasim 500 000 ron ei regasindu-se la activ intr-o sit.cu denumirea penalitati necalculate.Intre ... (vezi toată discuția)
Program lucru presedinte asociatie de locatari/propietari alinaiancu alinaiancu Buna ziua, 1. As dorii sa stiu exact ce program de lucru poate avea presedintele de asociatie, daca el trebuie sa fie in biroul asociatiei de ... (vezi toată discuția)