avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

In ultima perioana am fost in somaj, timp de 6 luni, acum sunt insarcinata in luna a 3-a, astazi am aflat de la somaj ca luna iunie a fost ultima luna in care am beneficiat de ajutorul de somaj deoarece firma la care am lucrat inainte nu a mai platit contributiile catre stat.

data probabila a nasteri este in luna ianuarie 2011, va rog sa imi spuneti daca mai pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului .?????

daca da care sunt pasii pe care va trebui sa ii urmez pentru a acoperi cele 7 luni ramase pana la data nasterii.

se poate plati direct catre casa de asigurari contributiile catre stat ,.>???
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2010
viruss4all, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate dupa somaj xlayoana xlayoana Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj de 5 luni . Aceasta se va intrerupe pe 13 iunie , tot atunci e preconizata si ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie copil 2012 carmen-pana carmen-pana Buna ziua, am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta. Am ramas insarcinata si la firma la care lucrez contributiile catre stat nu au mai fost platite de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,va rog să mă ajutați cu o informație. sunt in ... Simi07 Simi07 Bună ziua,va rog să mă ajutați cu o informație. Sunt in șomaj din 7 februarie și acum am aflat că sunt însărcinată și data probabilă a nașteri ... (vezi toată discuția)