avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de somaj

Buna ziua! As dori sa stiu daca un student poate primii indemnizatie de somaj, si daca da, ce acte sunt necesare pentru dosar! Precizez faptul ca nu este vorba despre un absolvent ci despre cineva care are calitatea de student si nu este incadrat in munca!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 15 Iulie 2010
Numai absolventii pot primi indemnizatia de somaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somaj dinu_dan dinu_dan Buna ziua. Am o intrebare: Lucrez de 2 ani si in acelasi timp sunt si student. Acuma s-au facut restructurari la locul de munca si trebuie sa mergem pe somaj. ... (vezi toată discuția)
Somaj pt angajat perioada determinata cu 1/2 norma? ContSters65093 ContSters65093 Buna dimineata! Am fost angajata pe perioada determinata 6 luni, 6 luni, respectiv 12 luni (cumulat 2 ani) , 1.04.2007-1.04.2009 la o institutie. In acest ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa absolvire facultate cornelia radoi cornelia radoi buna seara!ca de fiecare data cand vrem sa gasim solutii problemelor noastre apelam la d-voastra,si mereu ne dati raspunsuri promte,asa ca o facem iar!de data ... (vezi toată discuția)