avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit

buna ziua .Sotia este giranta la o matusa acum a primit o somatie ca matusa sa are o restanta de 6000 ron ce poate sa faca ,ea nu a beneficiat de nici un ban din acel credit banca nu trebuie sa recupereze datoria de la matusa sa , sotia nu are nici un bun pe numele ei dar matusa sa are pensie dar si bunuri casa si alte bunuri din casa . Poate lua cineva credit daca ea domniciliaza in alta localitate si alt judeti?
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 17:42, 15 Iulie 2010
ca si garant sotia dumneavoastra poate fi executata daca banca nu reuseste sa o execute, sau nu are ce executa de la titularul creditului, intrebarea nu o inteleg "poate lua cineva credit daca ea domiciliaza in alta localitate si alt judet", nu inteleg exact la ce va referinti, unele banci acorda credite doar celoc ce domiciliaza in acelasi judet unde banca are o sucursala, sau in zonele limitrofe, alte banci cer ca domiciliul sau locul de munca sa fie in acelasi judet/localitate cu sucursala bancii, dar prin derogare sau daca banca nu are sucursala unde aplicantul are domiciliul si locul de munca i se poate acorda totusi un credit.
trebuie ca sotia dumneavoastra sa meraga la banca sa vorbeasca cu directorul sucursalei sa vada exact care este situatia, sa discute si cu matusa sa, daca merge la banca sa nu semneze nici un act pana nu il citeste de multe ori, sau eventual pana nu il arata unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate la banca- pe care nu le mai pot plati aledical aledical cine ma poate ajuta am un credit la cec si nu mai pot platii ratele deocamdata pentru ca nu mai am venit pentru ca nu am loc de munca cum pot suspenda sau ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar plec din tara qwertsqwertys@yahoo.com qwertsqwertys@yahoo.com Buna ziua, impreuna cu sotia avem 3 credite ipotecare valoare aproximativa 80.000 euro, acesate in perioada 2006-2008. nu am avut niciodata intarzieri la ... (vezi toată discuția)
Divort jordan_valentin jordan_valentin am facut cu sotia un credit la banca cu ipoteca ce se intampla daca divortam avand in vedere ca apartamentul nu este al meu este trecut pe numele mamei si eu ... (vezi toată discuția)