avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt sanse ca OUG 63/2010 sa fie declarata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt sanse ca OUG 63/2010 sa fie declarata neconstitutionala ?

In ce tara traim . Am sperat ca o vom duce mai bine dupa "89 -si iata unde ne-au adus profesionistii -

Alte discuții în legătură

Sunt disperata va rog ajutor renata_gabici@yahoo.com F.V. Strauß F.V. Strauß [b]Catre toti userii site-ului: am primit pe adresa mea de email un strigat de ajutor de la o cititoare a site-ului. Cei care pot sa-i dea un sfat in termen ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative privind montarea unei centrale termice de apartament sandututui sandututui As vrea sa stiu daca pentru montarea unei centrale termice de apartament, mai este nevoie de semnaturile vecinilor si in ce conditii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Interdictie - vecini agresivi si galagiosi Lungumih Lungumih Este vorba despre o familie care a plecat la tara lasandu-si copii in apartamentul lor ,ambii necasatoriti.Au inceput problemele,petreceri interminabila ... (vezi toată discuția)