avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscrierea in armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscrierea in armata

am 16 ani si vreau la varsta de 18 ani sa ma inrolez in cadrul armatei romane. acum intrebarea mea este: care sunt conditiile??
Cel mai recent răspuns: adrianosoby94 , utilizator 19:49, 20 Iulie 2010

Sursa cea mai sigura de informatii o poti avea chiar la sursa, adica la armata.

Exista si campanii de recrutare in mass-media, din cand in cand, la care poti participa ca persoana interesata pe viitor.

Una din conditii pe care o stiam eliminatorie, era nota maxima la purtare pe toata durata studiilor. Nu stiu daca mai e valabila conditia.

Altele ar fi baremuri minime ale starii de sanatate biologica si psihica.

E bine ca stii ce vrei inca de la varsta de 16 ani. Foarte multi tineri urmeaza chiar cursuri universitare, le termina si inca sunt lamuriti ce vor.

Succes in indeplinirea visului de astazi (daca nu se schimba intre timp).


sa speram ca au elimat conditia cu nota maxima la purtare pentru ca a mea nu e tocmai maxima. multumesc miati fost de mare ajutor si sper ca o sa cuontinuati sami fiti si la intrebarile la care eu singur nu pot sami raspund.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare ContSters317928 ContSters317928 Buna seara . Mama ,nascuta in august 1960, are 26 de ani de munca , dintre care 22 de grupa a-II-a . La ce varsta se poate pensiona ? Multumesc . (vezi toată discuția)
Pensie anticipata MMIIHHAAEEELLAA MMIIHHAAEEELLAA Barbat nascut in 04.02.1957 cu stagiul complet de cotizare de 37 de ani, din care am lucrat 13 ani in grupa a II-a. Cand pot iesi la pensie anticipata? Va ... (vezi toată discuția)
Majuta cineva va rog mama mea a fost infiata ce drept mai are la mama naturala marius2015 marius2015 mama mea a fost infiata acum 50 de ani adica pe cand avea 1 an, sa nascut cu numle jugureanu numele parintilor naturali porma a fost infiata la sora tatalui ... (vezi toată discuția)