avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme banca

buna ziua, va rog sa ma lamuriti, cum se retrag banii de rata daca ai ramas restant 60 de zile in 2009 luna iunie si de atunci platesc lunar o suma mai mare decat e rata. Un lucrator bancar mi-a spus ca se retrage dobanda restanta pana la zi dupa care rata creditului, ceea ce cotravin normelor bnr. Am inteles ca normele bnr spun ca se retrage dobanda plus rata cea mai veche pana se ajunge la zi
Ei retrag prima data penalitatile, apoi rata.
Sunt satula de ei.Tocmai am facut o plangere la ANPC impotriva lor.Astept raspuns!
da, retrag penalitati adica numai dobanda si comisioane pana ce ajung la zi, nu si rata veche, chiar daca rata e mai veche decat dobanda si comisionul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
Lnselata de un ifn vasilica2412 vasilica2412 In septembrie 2006 am luat 2 produse de la Altex, credit dat de euroline in val de 4826 ron, 60 de rate cate 80,43 ron pe luna, m-i s-a emis si un card mi-am ... (vezi toată discuția)
Banca m-a inselat... aly_ioana aly_ioana Ulterior contractarii unui credit ,pe 10 ani,de la o banca,am costatat ca comisionul de urmarire riscuri din contract nu este acelasi cu comisionul de riscuri ... (vezi toată discuția)