avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare legea nr. 448/2006
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare legea nr. 448/2006

In ce cuantum si care este temeiul pentru a se plati salariata (angajata civil sau militar) care isi exercita dreptul la program redus de 4 ore pentru ingrijirea copilului cu handicap grav, pana la implinirea varstei de 18 ani (art. 12 lit. c din legea 448/2006)?

Alte discuții în legătură

Sporul de handicap Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Conform HG 751/2018 salariatii incadrati cu grad de handicap grav sau accentuat, beneficiaza, pentru activitatea desfasurata in cadrul programului normal de ... (vezi toată discuția)
Protectia copiilor cu handicap claus2013 claus2013 sunt functionar public cu statut special (in administratia nationala a penitenciarelor) am in intretinere un copil cu handicap grav nascut la data de 17 11 ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind legea 448 lulita lulita de program redus stiam,am si stat o anumita perioada la program redus de 4 ore ,dar asa vrea sa stiu imi sunt sau nu diminuate drepturile salariale si care ... (vezi toată discuția)