mi-a fost ridicata masina de pe trotuar, desi nu era niciun semn cum ca parcarea ar fi interzisa, pe motiv ca nu am lasat cel putin 1m spatiu pentru pietoni. masina a stat acolo maxim 15 minute, cand m-am intors nu mai era. am platit amenda, dar as dori sa stiu daca se poate cumva da in judecata politia comunitara. ei pe procesul verbal sau ce este au scris ca s=a masurat distanta, si ca pozele sunt disponibile pe site. pozele nu exista pe niciun site. de asemenea, este trecut un martor, dar martorul nu mai era prezent la firma de ridicari. in concluzie, am vreo sansa de castig, merita sa ii actionez in instanta? multumesc!
cu siguranta au pozat autoturismul dvs si locul unde era parcat....in ceea ce priveste martorul, acesta nu trebuie sa fie prezent la firma de ridicari ci doar mentionat in procesul verbal cu toate datele de identificare.....(OG2/2001) privind regimul juridic al contraventiilor.....in cazul in care incepeti o actiune in instanta o sa chemati si martorul mentionat in pv...insa nu cred ca acesta o sa mentioneze altceva decat a scris politia...au fost cazuri in care martorii erau pe dinafara:)