avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită factura neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

factura neplatita

Buna ziua
Acum cativa ani nu am platit o factura de 200 lei(fact. pe pers. fizica),cu timpul valoarea facturii a ajuns la 25.000 lei (nu stiu cum) din care totusi am platit lunar in jur de 10.000lei.Acum de 3 luni nu am putut plati nimic si as vrea sa stiu ce se intampla daca restul nu platesc? #-o
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 11:54, 16 Iulie 2010
va creste din nou
Buna ziua!
Factura a fost emisa în baza unui contract?
Trebuie vazuta clauza care prevede penalitatile de întarziere, de asemenea trebuie sa existe o clauza care sa prevada ca penalitatile..cuantumul lor poate depasi cuantumul debitului...depinde si in ce baza ati platit...? a existat un titlu executoriu...sau ati platit ca v-a mustrat constiinta...daca exista o hotarare trebuie vazut cum este data..ca si regula...se vor aplica din nou penalitati de int/rziere la debitul ramas..sau dobanda legala daca nu exista un contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii georgetb georgetb Buna seara. Am o firma care a ramas cu ceva datorii la distribuitori in valoare de 2100 ron,acestia din urma au bagat firma in insolventa si aceasta mi-a ... (vezi toată discuția)
Regimul juridic al facturii fiscale oxxa oxxa Poate fi factura fiscala considerata contract ? Pot recupera in instanta, in baza facturii fiscale atat debitul mentionat in ea cat si penalitatile de ... (vezi toată discuția)
Executare silita orange ? Anonim.ro Anonim.ro Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in ... (vezi toată discuția)