avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor conditii vatamatoare de munca - acordat in 2010 ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor conditii vatamatoare de munca - acordat in 2010 la primarii

Daca s-a acordat avizul Ministerului Muncii pentru sporul acordat pentru conditii vatamatoare de munca salariatilor care lucreaza la primarie si care este modalitatea de acordare, etapele si eventual daca puteti sa-mi comunicati materiale concrete trimise spre avizare.
Cel mai recent răspuns: monalisa2010 , utilizator 22:09, 30 Iulie 2010
Intrebarea dvs. este putin neclara... Avizul ministerului se solicita de catre fiecare institutie in parte, din cate stiu eu.
stiu ca se acorda ptr. fiecare primarie si vreau sa stiu daca printre cei care citesc intrebarile din acest forum sunt persoane care lucreaza la vreo primarie care a primit avizul respectiv
Hmmmm....nu stiu care ar putea fi aceste conditii vatamatoare,nici nu am aflat ca sa se fi facut un asemenea demers de catre vreo primarie,cel mai bine este sa cereti informatii direct de la Ministerul Muncii.
In decembrie 2009 am solicitat Directiei de Sanatate Publica expertizarea locurilor de munca, am obtinut certificate de expertizare ce au fost ulterior vizate de catre ITM. In baza lor, acordam tuturor salariatilor de la primaria noastra un spor de 15 % cond. vatamatoare, in afara salariului de baza. Dispozitia primarului nu a fost atacata iar cei de la curtea` de conturi au spus ca e corect.
Noi luam asa zisul spor de antena de 10%,dar nu de conditii vatamatoare.Dvs.luati si spor de antena si spor de conditii vatamatoare?Hmmm...Eu stiu ca acest spor a fost contestat si interzis a se da de catre prefecturi.Poate la dvs.e altfel.E bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de antena pentru politia comunitara 1630817274794 1630817274794 Pana in luna decembrie 2009 am avut prins in fluturas sporul de antena de 10% si sporul de confidentialitate de 15 %. Cu noua lege in fluturas nu apar cele 2 ... (vezi toată discuția)
Salarizarea lukyluke2008 lukyluke2008 vcreau si eu sa stiu care lege se aplica la stabilirea salariului intr-o primarie comunala (vezi toată discuția)
Spor conditii vatamataore sendysss sendysss Lucrez la primarie de comuna, as vrea sa stiu daca anul acesta putem face documentatie pentru expertiza privind sporul pentru conditii vatamatoare si anume ... (vezi toată discuția)