avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Traducere in lb romana a produsurilor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Traducere in lb romana a produsurilor

Buna ziua,
sunt revanzator de produs IT, distribuitorul din Bucuresti de la cine cumpar marfa nu are traducere in lb romana pt toate produsele ce cumpar de la ei.
Intrebarea mea: ar trebui sa-mi vinda direct cu traducerile lipite pe produs? sau caut eu si ma descurc cum pot?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 17:47, 16 Iulie 2010
Distribuitorul in Romania - nu conteaza de unde este el, important este locul unde le vinde - trebuie sa aiba traducerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil monopol pe piata ? syncmaster syncmaster Buna ziua, Cum poate fi interpretat urmatorul caz: Firma X din Romania importa in baza unui contract de exclusivitate un produs fabricat in Germania ( UE ... (vezi toată discuția)
Drepturi de exclusivitate almaro almaro buna ziua , intrebarea pe care o am e strans legata de un subiect aparut deja aici ,am sa dau unalt exemplu care ma intereseaza direct. exista un produs pe ... (vezi toată discuția)
Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)