avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Publicare rss
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Publicare rss

Site-ul RSSHunt îmi preia feed-ul și îl publică fără permisiunea mea.
E legal așa ceva ? ÎL pot acționa în judecată ?
Cel mai recent răspuns: rayssablue , utilizator 15:56, 25 Decembrie 2012
Intr-adevar, in cazul RSS, este destul de clar sa se prezuma acordul preluarii datelor. Pentru cine nu stie, RSS este o tehnologie de sindicare (raspandire) intr-un format standard a datelor deja publice din site. Daca nu vrei sa fie preluate, de ce sa publici RSS?

Este normal sa cereti expres sa nu fiti indexat sau sa interziceti prin robots.txt accesul serviciilor automate de preluare.
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
eumarian, utilizator
Dar eu daca de exemplu doresc sa afisez pe site-ul meu comunicatele de presa emise de Ministerul de Finainte, trebuie sa contactez pe cei de la minister? Adica de vreme ce sunt comunicate de rpesa, se rpesunpune ca sunt publice si ca vor fi preluate/raspandite. Mentionez ca site-ul meu afiseaza si reclame din care eu castig venituri. Deci am dreptul sa afisez sau nu rss de la un minister, de la o institutie de stat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trimit emailuri fara sa fiu spammer BaStan BaStan Buna ziua,ma numesc Bogdan.De curand am realizat un site mai exact [EDITAT] in care prezint cum se poate realiza /castiga bani pe internet.In lista mea de ... (vezi toată discuția)
Aflare adresa detinator / administrator site / domeniu web RoSo RoSo Buna ziua, Am primit un mesaj nesolicitat pe adresa mea privata de e-mail. Am intrat pe site-ul caruia i se facea reclama in mesaj, insa acolo nu exista ... (vezi toată discuția)
Preluarea si republicarea informatiilor publice marius.x marius.x Toate in formatiile de pe site-urile ministerelor justitilei sau finantelor sau altele, care au caracter public pot fi preluate si republicate pe alte siteuri? ... (vezi toată discuția)