avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Preluarea si republicarea informatiilor publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Preluarea si republicarea informatiilor publice

Toate in formatiile de pe site-urile ministerelor justitilei sau finantelor sau altele, care au caracter public pot fi preluate si republicate pe alte siteuri?
Exemplul 1 - informatii publice referitoare la datele economice ale companiei afisate pe site-ul ministerului finantelor
Exemplul 2 - informatii publice referitoare la procese preluate de pe ministerul justitiei indiferent daca sunt persoane fizice sau judidice.
Ce implicatii sunt cu informatiile despre persoanele fizice preluate de pe aceste site-uri si legea "prelucrarea datelor cu caracter personal".

Multumesc mult,
Marius

Alte discuții în legătură

Publicarea datelor cu caracter personal simian simian buna seara,am executat o pedeapsa privativa de libertate si am fost eliberat conditionat anul curent,intamplator mi-am gasit pe doua site-uri evolutia ... (vezi toată discuția)
Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)
Date personale afisate publicului cool123 cool123 buna seara , nelamurirea mea este urmatoarea : In urma unei modificari a actului constitutiv al unei societatii unde sunt asociata am constatat , ca daca imi ... (vezi toată discuția)