avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... publicarea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

publicarea datelor cu caracter personal

buna seara,am executat o pedeapsa privativa de libertate si am fost eliberat conditionat anul curent,intamplator mi-am gasit pe doua site-uri evolutia proceselor pe care le-am avut solutii etc..pana aici ar fi ok pt ca au fost sedinte publice dar in plus imi sunt prezentate toate datele cu caracter personal adica, adresa nume complet ,seria buletin ,CNP, absolut tot ...aceste site-uri mentioneaza ca ar fi preluat datele de pe site-ul ministerului justitiei si acestea au caracter informativ etc...conform legi inr. 677/2001 eu ar fi trebuit sa imi dau acordul la publicare sau cei care vegheaza la respectarea si aplicarea acestor legi tocmai ei o incalca ...am incercat sa iau legatura cu admini site-urilor si nu am primit nici un raspuns..as vrea sa stiu situatia in care ma aflu in vederea actionarii in justitie a ministerului justitiei si a celorlalte parti ...extrem de inportant eu nu mi-am dat niciodata acordul asupra publicarii nici unui fel de date personale nici uneia din parti...daca imi sunt incalcate drepturile sau nu in aceasta situatie ?...va multumesc anticipat...cu stima
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Noiembrie 2011
simian, utilizator

Alte discuții în legătură

Lege nr. 677/2001 datele cu caracter personal imi sunt publicate fara acordul meu simian28 simian28 buna ziua ,ma adresez dumneavoastra pentru niste sfaturi referitoare la o posibila actiune in instata pe care vreau sa o deschid in viitorul apropriat,asta ... (vezi toată discuția)
Codul numeric personal postat abuziv pe site-ul unei universitati calandrino21 calandrino21 As dori sa intreb daca as avea vreo sansa sa castig un proces impotriva Univ. de Medicina di Cluj intrucat mi-a postat pe internet ... (vezi toată discuția)
Firma paza - cnp la vedere? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Persoana care este angajat la firma de paza(foarte cunoscuta) poate face plangere catre sef, ca pe ecusonul pe care-l poarta sa nu ii apara ... (vezi toată discuția)