Au postat datele dvs.pe site-ul facultatii?Site-ul este protejat de o parola, ceva?sau e liber pentru oricine?Ati semnat un contract cu cu Universitatea, stiu ca se semneaza un contract cand te inscrii la o facultate, poate in acel contract se spune ceva despre asta.
La inscrierea pentru concurs am depus la dosar diploma de bac, copie dupc cartea de identitate si o chitanta de 200RON pentru particiarea la concurs. Dupa aceea, am mers ca sa-mi ridic o legitimatie de concurs, iar persoana care mi-a inmanat legitimatia mi-a spus sa ma uit pe internet pentru a vedea in ce sala sunt repartizat pentru examen. Lista aceea a aparut pe internet www.umfcluj.ro/forum/Cho80Biologie20.pdf si acolo figuram si eu. Florea Alexandru Silviu este numele meu. In dreptul numeleui, ca element de identificare, aparea si cnp-ul meu. Lista a aparut in 2007 si exista si azi. De aceea vreau sa dau in judecata univeristatea de medicina si sa-mi plateasca desagubiri pentru acest lucru. Credeti ca se poate sau mai bine-zis imi va accepta instanta aceasta pretentie?