avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... renunþarea unilaterala la contractul încheiat cu un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

renunþarea unilaterala la contractul încheiat cu un operator

Buna ! Ma intereseaza daca Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori care a fost avizat de Camera Deputaţilor şi a fost înaintat spre promulgare Preşedintelui a fost publicat în Monitorul Oficial si mai ales vreau sa stiu daca pot deja sa renunt la un contract cu un operator de date .. internet folosindu-ma de acest lucru !

Alte discuții în legătură

Sticeva de noul proiect de lege prin care s-a scos taxa de reziliere inainte de terminarea unui contract daca a fost publicat in monitorul oficial?? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor internet (conform legii 161/2010 ... ) kvS. kvS. Buna ziua, Ma numesc Andrei si sunt din Bucuresti. Acum 2 ani de zile am incheiat un contract pe 2 ani cu [EDITAT]. Stiind ca anul acesta imi expira, am sunat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom prematur miki72 miki72 Buna ziua In luna mai 2013 am incheiat un contract de furnizare servicii de telefonie,internet si televiziune cu Romtelecom pe o perioada de 24 luni (factura ... (vezi toată discuția)