avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce risca fiul meu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce risca fiul meu?

buna ziua,
Fiul meu a avut timp de cateva luni o relatie cu o fata.Cand spun relatie,spun ca au locuit in casa mamei ei,ea fiind minora.
Cu o luna in urma i-a dat papucii fiului meu si el a ramas un pic marcat(are doar 20 ani).
Astazi am primit o invitatie la politie unde am inteles ca mama ei a facut reclamatie ca fiul meu le-a amenintat si ca a pus un filmulet cu mama ei pe youtube,ceea ce nu e adevarat.
Acum intrebarea mea este
ce risca fiul meu(e posibil sa-i fi scris pe messinger ca ar fi indicat sa nu se intanleasca o perioada)
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:55, 17 Iulie 2010
Buna seara, orice ar invoca mama fetei in plangere ar trebui sa si dovedeasca. Daca va prezenta dovezi certe, fiul dvs. va trebui sa dovedeasca netemeinicia lor. Fiul dvs. ar putea fi cercetat pentru act sexual cu un minor, art. 198 Cod penal, daca fata nu a implinit 15 ani.
nu inteleg de ce ati primit dvs invitatie atat timp cat fiul dvs este major.
daca nu a postat nimic nu are ce sa pateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pe nedrept pentru relatii sexuale cu o minora ContSters293942 ContSters293942 prietenul meu are dosar penal pentru faptul ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora,insa din cele spune de el nu exista nici o dovada certa in afara ... (vezi toată discuția)
Baiatul poate fi pus sub acuzare? Deby39 Deby39 Buna ziua,am si eu o mare nelamurire!Baiatul meu,care anul asta face 20 ani,de vreo 4 luni,s-a mutat la prietena lui,care recent a implinit 16 ani.Prietena ... (vezi toată discuția)