avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chirie deductibila angajati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chirie deductibila angajati

Buna ziua,

am urmatoarea problema: doresc sa stiu daca firma poate sa inchirieze un spatiu de la un angajat al sau, in conditii legale: declarare la fisc si la registrul comertului ca punct de lucru. Exista vreo impunere in ceea ce priveste chiria, nivel minim sau maxim? Este deductibila aceasta chirie pentru firma?
Multumesc anticipat pentru ajutor,

Cel mai recent răspuns: radutech , utilizator 12:44, 18 Iulie 2010
Da este deductibila chiria .
Se face un contract de inchiriere (asa cum ati spus cf. legi)chiria se stabilete de ambele parti de comun acord .
Poate colegi juristii va dau solutii de negociere mai avantajoase..
Succes!!
multumesc pentru raspuns,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stomatologie adi_todo adi_todo Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Explicatie pentru infiintare firma sediu social si punct de lucru bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua la Dvs, O mica intrebare si va raman recunoscator! Doresc sa inchiriez in Bucuresti un spatiu pentru birouri aprox 36 m patrati Pentru a ... (vezi toată discuția)
Locuinta inchiriata cameliasilvia cameliasilvia Buna ziua . Va rog daca puteti sa ma ajutati cu inregistrarile contabile pentru urmatoarea situatie: administratorul soc inchiriaza o casa pentru a locui in ... (vezi toată discuția)