avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua.

buna ziua.imi spuneti va rog ce lege ar putea sa-l pedpseasca pe C.I?cineva a intrat in calculatorul meu si sunt sigur ca el a facut.dupa ce a sustras date din calculator,mi-a lasat pe monitor o imagine cu o fata pe care se presupune ca am violato.c

si cum poate fi pedepsit tot el,daca se baga in viata mea privata.cum pot demonstra ac el a ma spionat si ma urmarit si a obtinut date despre mine?
si inca o intrebare.probele pe care el le-a dat mamei fetei,pot fi acr5editate de procuror?
cum aputut sa faca 3 fete sa marturiseasca impotriva mea?
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2010
ContSters150709, utilizator
Buna ziua. Aveti si vreo intrebare?
m-am interesat si eu despre el,si am aflat ca lucreaza pe SMURD.poate sa aiba doua meserii deoadata?

imi poate afecta cursul facultatii,si sa nu mai ajung medic?
interventie moderator

Eu v-as propune sa rezolvati aceasta problema urmand caile puse la dispozitia dvs. de lege . Respectiv plangere, cu prezentare de probe .
Sincer, prezenta dvs. pe forum, ca si a lui C.I. ( daca nu cumva sunteti una si aceeasi persoana) , cu aceasta problema alambicata, imi creeaza serios impresia ca va jucati cu noi.
Va avertizez asupra faptului ca a va crea mai multe conturi contravine regulamentului acestui site si ca acest subiect , din care nimeni nu a prea inteles nimic, ar fi cazul sa se epuizeze.
Rog administratorii sa verifice atat contul dvs. cat si al lui C.I.
Problemele pe care le dezbatem aici sunt tratate cu seriozitate si imi pare rau daca ceva v-a creat impresia ca este locul unde va puteti juca. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îngrãdirea libertãþii de exprimare - dreptul la petiþionare dienuta2000 dienuta2000 Sustinerea echipei ce a pus bazele jocului online CONQUIZTADOR, demisa incorect si unilateral 01/05/2008 13:01:10 destinatar: Pro TV SA Solicitam Pro ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalita Ralucaroman Ralucaroman Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)