avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... NOTARI PUBLICI
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

NOTARI PUBLICI

- practica in vederea sustinerii examenului de notar stagiar;
- stagiatura
- examenul de definitivare in profesia de notar pubic.
Cel mai recent răspuns: Moise Dragos , Consultant resurse umane 14:54, 18 Iulie 2010
Conf art 6, din Regulamentul de dobandire al calitatii de notar stagiar, la punctul (e) - "certificat medical care atesta deplina capacitate de munca emis de catre o institutie medicala autorizata - anexa 12" si pct (f) "caracterizare / recomandare de la ultimul loc de munca, pentru cei care au vechime in munca".

Va rog sa ma ajutati cu ceea ce inseamna "institutie medicala autorizata" si, in cazul in care lucrez in alt domeniu decat cel juridic, este necesara recomandarea.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notar iuliana_talmaciu87 iuliana_talmaciu87 e adevarat k pentru a putea da anul acesta examenul de notar stagiar trebuia depusa cererea la colegiul notarilor de catre notarul public la care fac ... (vezi toată discuția)
Imi poate explica cineva o procedura bm2 bm2 Buna , Mi-ar placea sa devin notar am vazut ca sunt 2 modalitati 1 fie lucrez 6 ani intro functie juridica si pe urma dau fie devin notar stagiar.Eu acuma ... (vezi toată discuția)
Avocat, judecator, notar, procuror, mediator sau jurist Ioana1029 Ioana1029 sunt studenta si inca nu sunt hotarata ce sa aleg. avocat, judecator ,notar, procuror ,sau mediator.de fapt cine imi poate explica exact care st pasii pentru ... (vezi toată discuția)