avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu mediu pe unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu mediu pe unitate

Buna ziua!
V-as ruga sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema.
Sunt in concediu de maternitate din 28 mai 2010. Am nascut pe data de 27 iunie 2010. Ca angajat al scolii ( invatatoare) am facut o cerere pentru acordarea unui salariu mediu pe unitate pentru nastere copil conform contractului colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010. Am primit raspunsul ca in baza legii 330/2009 nu pot fi negociate salarii sau alte drepturi salariale. Am sau nu dreptul de a primi acest salariu mediu pe unitate?
Cel mai recent răspuns: guerila , utilizator 13:24, 28 Iulie 2010
CCMUNN nu se aplica pentru bugetari.
:">ccm este unic la nivel national , deci legea este pt toti!!!!
Asa am crezut si eu la un moment dat. Numai ca, parafrazand un clasic in viata, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
si eu am avut probleme cu acest salariu, dar dupa ce am depus cererea in dublu exemplar si am luat si nr de inregistrare , dupa discutii aprinse s-a rezolvat. Se poate face plangere la itm
ITM nu are nici o treaba cu bugetarii. Astia sunt stat in stat.

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate miculescutatiana miculescutatiana Buna ziua As avea o intrebare legata de acordarea salariului mediu pe unitate in conditiile in care lucrez in invatamant si am nascut pe 31 august ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate - bonus la nastere butterfly_1976 butterfly_1976 Buna ziua! Se mai acorda un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului? Era un beneficiu conform CCMN 2007-2010, se pastreaza in 2011? Se acorda in sistem ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie iesire la pensie alexix alexix in ccm la nivel de unitate se prevede acordarea unui ajutor in cazul iesirii la pensie in valoare de doua salarii, legea 118/2010 prevede ca nu se mai acorda ... (vezi toată discuția)