avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTABILITATE IN GENERAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTABILITATE IN GENERAL

Firma la care lucrez a primit de la o firma care comercialiciaza bere suma de 9520 lei pentru a cumpara materiale promotionale( mobilier terasa) conform contractului de prestarii servicii promotionale.S-a achizitionat materialele respective si pentru care am facut factura.Nustiu cum sa fac inregistrarile. Va rog sa ma cotectati la
inregistrarile facute
primirea banilor 5121 462 9520
factura intocmita 411analitic % 9520
704 8000
4427 1520
Cel mai recent răspuns: anamaria80 , utilizator 13:56, 19 Iulie 2010
Banuiesc ca primirea banilor se inregistreaza 5121 la 411,ca sa vi se inchida clientul.O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii prestari servicii crystyna2000 crystyna2000 [b]situatie[/b]: se emite factura pentru prestari servicii 1000 ron + 240 ron TVA Conform contractului , la efectuarea platii, se retine garantie 10% din ... (vezi toată discuția)
Despre chirii ramolex ramolex Buna ziua! Luna aceasta firma noastra a semnat cu un client un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, pe un an de zile, cu posibilitate de ... (vezi toată discuția)
Factura avans servicii gabi.b gabi.b Pe data de 01.10.2010 am facut o factura de avans servicii cf. contract si pe data de 10.10.2010 am incasat prin banca contravaloarea ei. Avans servicii ... (vezi toată discuția)