avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTABILITATE IN GENERAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTABILITATE IN GENERAL

Firma la care lucrez a primit de la o firma care comercialiciaza bere suma de 9520 lei pentru a cumpara materiale promotionale( mobilier terasa) conform contractului de prestarii servicii promotionale.S-a achizitionat materialele respective si pentru care am facut factura.Nustiu cum sa fac inregistrarile. Va rog sa ma cotectati la
inregistrarile facute
primirea banilor 5121 462 9520
factura intocmita 411analitic % 9520
704 8000
4427 1520
Cel mai recent răspuns: anamaria80 , utilizator 13:56, 19 Iulie 2010
Banuiesc ca primirea banilor se inregistreaza 5121 la 411,ca sa vi se inchida clientul.O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii prestari servicii crystyna2000 crystyna2000 [b]situatie[/b]: se emite factura pentru prestari servicii 1000 ron + 240 ron TVA Conform contractului , la efectuarea platii, se retine garantie 10% din ... (vezi toată discuția)
Despre chirii ramolex ramolex Buna ziua! Luna aceasta firma noastra a semnat cu un client un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, pe un an de zile, cu posibilitate de ... (vezi toată discuția)
Factura avans servicii gabi.b gabi.b Pe data de 01.10.2010 am facut o factura de avans servicii cf. contract si pe data de 10.10.2010 am incasat prin banca contravaloarea ei. Avans servicii ... (vezi toată discuția)