avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare documente cu regim special
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare documente cu regim special

Buna ziua,
Administratorul a cumparat un facturier si un chitantier , iar ca justificare a adus un bon de casa, nu are factura si nici fisa de evid a formularelor cu regim soecial, este corect< cum le inregistrez in contabilitate?Multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 17:39, 19 Iulie 2010
Doar bonul fiscal, nu este suficient pt a deduce cheltuiala. Intocmiti nota de intrare receptie si bon de consum
3028 = 401
6028 = 3028

Deoarece nu ati primit factura fiscala, tva-ul nu il puteti deduce.
trimiteti administratorul sa cumpere 2 fise de ev. a formularelor cu regim sp.le inregistrati si nu mai aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie facturier si chitantier scorus69 scorus69 Buna ziua am achizitionat un facturier si un chitantier la care mi s-a eliberat decat un formular de comanada. cum pot sa inregistrez in contabilitate ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale LIDEEAoffice LIDEEAoffice Cum se poate inregistra un bon fiscal de papetarie ( ex. 20 RON) astfel incat sa fie deductibil? Din ce am citit in lege trebuie atasat un document ... (vezi toată discuția)
Calculator produs in firma Doina B Doina B O firma a achizitionat diverse componente in vederea asamblarii unui calculator. Deocamdata sunt inregistrate ca obiecte de inventar. Acum trebuie sa le ... (vezi toată discuția)