avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... impozit si amenzi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

impozit si amenzi

Am la primaria Timisoara impozit pe o masina neplatit de 2 ani si amenzi de circulatie vechi neplatite.doresc sa radiez masina.pot sa platesc doar impozitul nu si amenzile pentru a benficia de actele necesare radierii sau trebuie sa platesc si amenzile.puteti sa-mi spuneti un temei legal, nu vreau sa fiu sfidat la ghiseu ca de obicei.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: oana dragoiescu , utilizator 10:14, 20 Iulie 2010
oana dragoiescu a scris:
Am la primaria Timisoara impozit pe o masina neplatit de 2 ani si amenzi de circulatie vechi neplatite.doresc sa radiez masina.pot sa platesc doar impozitul nu si amenzile pentru a benficia de actele necesare radierii sau trebuie sa platesc si amenzile.puteti sa-mi spuneti un temei legal, nu vreau sa fiu sfidat la ghiseu ca de obicei.multumesc anticipat!

Ca sa nu mai fiti sfidat la ghiseu, platiti-va amenzile. Oricum veti fi executat silit, mai devreme sau mai tarziu.
Nu exista o prevedere legala in sensul conditionarii platii impozitului de plata amenzilor contraventionale, dar plata acestora din urma nu este o optiune.
multumesc mult!nu e vorba de refuzul platii amenzilor ci doar de plata impozitului acum, radierea masinii si plata amenzilor in timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe casa +amenda contraventionala albumarinica albumarinica pot platii impozitul pe casa si masina fara sa platesc si amenda contraventionala?Anul trecut am vrut sa platesc impozitul pe casa si masina si am fost refuzat ... (vezi toată discuția)
Conditionare eliberare adeverinta venit cyan cyan Stiu ca plata impozitului pe proprietate la administratia fiscala nu este conditionata de achitarea datoriilor. Dar eliberarea unei adeverinte de venit ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)