avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale demisie administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

demisie administrator

Buna ziua.
Am infiintat o firma in 2008. Eu am 40% din actiuni si sunt si administrator. Ceilalti asociati au 30% fiecare. Firma are datorii la furnizori. Asociatii nu sunt deacord sa bag firma in insolventa pana cand nu-si primesc banii care i-au bagat in firma. Mentionez ca si eu am pus bani in firma. Ei spun ca preiau firma daca o aduc pe zero si le dau si banii. Cum ar fi mai bine sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: div81drv , utilizator 11:49, 22 Iulie 2010
Sincer.............. greu de spus. Ma feresc sa dau sfaturi in astfel de conditii. Cine a facut datoriile? Unde sunt banii lipsa ? Ce s-a intamplat acolo si cum de s-a ajuns in astfel de situatii ? Acestea sunt primele intrebari pe care ti le va adresa orice consultant. Problema ta nu e bine sa o expui aici ca s-ar putea sa iti faci rau singur. Iti recomand sa iei legatua personal cu cineva specializat in astfel de probleme( consilier juridic , avocat ).
Succes
Daca nu o aduceti pe zero se retrag din firma?
Daca o aduc pe zero si le dau si banii atunci o preiau ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat cu figuri..... dch dch Buna ziua Sunt administrator si asociat al unei firme, infiintata in urma cu aproape 2 ani. Firma are 4 asociati. cu parti sociale egale. In luna iulie, 2007, ... (vezi toată discuția)
Problema mihai_domnescu mihai_domnescu sunt asociat cu cineva intr-o firma si detin 50% din actiuni. ca si celalalt sunt si administrator. cum fac sa ma retrag din firma si sa scap de ... (vezi toată discuția)
Impartire in cazul retragerii unui asociat din srl principessapunct principessapunct Am citit de pe forum despre retragerile de asociati adr nici un topic nu era ca situatia mea. Asadar, ma aflu in situatia de a ma retrage dintr-o societate SRL ... (vezi toată discuția)