Buna ziua.
Am infiintat o firma in 2008. Eu am 40% din actiuni si sunt si administrator. Ceilalti asociati au 30% fiecare. Firma are datorii la furnizori. Asociatii nu sunt deacord sa bag firma in insolventa pana cand nu-si primesc banii care i-au bagat in firma. Mentionez ca si eu am pus bani in firma. Ei spun ca preiau firma daca o aduc pe zero si le dau si banii. Cum ar fi mai bine sa fac?
Multumesc
Sincer.............. greu de spus. Ma feresc sa dau sfaturi in astfel de conditii. Cine a facut datoriile? Unde sunt banii lipsa ? Ce s-a intamplat acolo si cum de s-a ajuns in astfel de situatii ? Acestea sunt primele intrebari pe care ti le va adresa orice consultant. Problema ta nu e bine sa o expui aici ca s-ar putea sa iti faci rau singur. Iti recomand sa iei legatua personal cu cineva specializat in astfel de probleme( consilier juridic , avocat ).
Succes
Asociat cu figuri.....
dch
Buna ziua
Sunt administrator si asociat al unei firme, infiintata in urma cu aproape 2 ani. Firma are 4 asociati. cu parti sociale egale. In luna iulie, 2007, ... (vezi toată discuția)
Problema
mihai_domnescu
sunt asociat cu cineva intr-o firma si detin 50% din actiuni. ca si celalalt sunt si administrator. cum fac sa ma retrag din firma si sa scap de ... (vezi toată discuția)