In anul 2004 / mai, a fost legalizata copia unui document care fara cunostinta titularului a fost intocmit eronat - folosind la inscrierea la un concurs de admitere - in anul 2009 / septembrie - in urma unor verificari arartat faptul ca este eronat - titularul a fost cercetat pentru fals si uz de fals - datorita termnenului fapta a fost prescrisa, dar procurorul care a anchetat cazul nu a putut dovedi nici prin rezolutia data ca fapta ii apartine titularului si cere instantei anularea acelui document - este posibil , in conditiile in care metodologia de participare la concurs s-a schimbat in anul 2009, iar conditiile sunt indeplinite chiar si in contextul eronat al intocmirii al acelui document ?? Se poate face ceva in sensul revocarii rezolutiei procurorului - tinand cont de patul ca dupa concurul de admitere s-a urmat o scoala, un examen de absolvire - in urma caruia s-a facut repartitia la actualul loc de munca , in anul 2008 un alt examen de avansare in functie prin concurs?? Se poate anula un document care atesta urmarea unei scoli in conditiile de mai sus date ?
Va multumesc
In anul 2004 luna mai, in baza unei foi matricole eliberate de liceu, copie legalizata la notar s-a facut inscrierea la un concurs de admitere in cadrul unei scoli nationale. In urma concursului de admitere titularul foii matricole a fost admis, a urmat cursurile acelei scoli, la sfarsitul carora s-a dat un examen da absolvire,fara de care incadrarea in munca nu ar fi fost posibila. S-a facut repartitia, este de luat in considerare faptul ca la nivel national a absolvit al saselea, fiin primul din clasa - pe parcursul activitatii profesionala a avut calificative de sfarsit de an foarte bune ceea ce l-a facut remarcat printre colegi si de sefi. In anul 2008 in urma unui concurs de avansare in functie, pe care l-a admis a fost trecut intr-o functie superioara pe care o detine si in prezent.
Septembrie 2009 ca rezultat a unui control iese la iveala faptul ca una dintre notele din foaia matricola a fost scrisa cu o mica eroare - se face o cercetare penala de catre un anume procuror, care nu cauta in nici un caz un vinovat, ci cauta mai degraba ca pe titularul foii matricole sa-l bage la inchisoare.
Prin rezolutia sa nu se evidentiaza faptul ca inculpatul este vinovat, dispune NUP ca urmare a implinirii termenului de prescriptie si cere instantei anularea foii matricole si actelor premergatoare - precum si anularea dosarului de candidat, in cele din urma - vointa sa este indreptata spre demiterea din functie -
Va aduc la cunostinta ca din 2004 si pana in prezent regulamentul de participare la un astfel de concurs a fost schimbat de catre MJ, si chiar in conditiile intocmirii eronate ale foii matricole sunt indeplinite conditiile de participare.
Va intreb si va rog sa ma ajutati - in ceea ce urmeaza sa fac pentru ca instanta sa nu anuleze acel document.
Se poate anula un act de studiu ( diploma de absolvire ) in conditiile in care s-a urmat un curs legal / un act certificat de catre MJ .
Nu mai spun ca presiunile atat din partea conducerii din 09.2009 cat si din partea organului de cercetare penala au fost abuzive si mi-au cerut sa recunosc ca eu sunt cel care a modificat foaia matricola si chiar sa-mi dau demisia.
La nivel local s-a depus plangere la prim-procuror care a respinso ca nefondata si ulterior la Tribunal care de asemenea a respinso ca nefondata, cu recurs - care este termenul de recurs , in conditiile in care la sedinta de judecata sentinta a ramas in pronuntare si am aflat de pe site-ul tribunalului ca plangerea a fost respinsa - trebuie sa astept sa-mi vina comunicarea acasa ???
Va multumesc pentru ajutor
victornichiforovici@yahoo.com - putem discuta mai multe despre acest caz, daca aveti placerea .
O zi placuta va doresc