avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bugetar

Daca am intrat in concediu de odihna(invatamant) cu data de 14 iunie,cum se aplica reducerea de 25 % pe lunile iulie si august fiind luni de concediu.?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu invatamant kati_mihancea kati_mihancea Buna ziua! Ma numesc Mihancea Katalin. Sunt profesoara in Timisoara. In ultima vreme se tot vorbeste de reducerile veniturilor cu 25% in sistemul ... (vezi toată discuția)
Reducere 25% la indemnizatie concediu de odihna pe lunile iulie si august 2010? MOSOR MOSOR :help::ban: Indemnizatiile pentru concediu de odihna pe lunile iulie si august 2010 la personalul din invatamant (si la toti bugetarii) se reduc cu 25%, cum ... (vezi toată discuția)
Bani pentru concediu camelia190609 camelia190609 BUNA ZIUA! LUCREZ IN INVATAMANT SI AM O PROBLEMA IN CE PRIVESTE APLICAREA UNEI LEGI PRIVIND PLATA UNOR DREPTURI. LA 17 SEPT .2008,AM NASCUT.IN IUNIE,AM ... (vezi toată discuția)