avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bani pentru concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bani pentru concediu

BUNA ZIUA!
LUCREZ IN INVATAMANT SI AM O PROBLEMA IN CE PRIVESTE APLICAREA UNEI LEGI PRIVIND PLATA UNOR DREPTURI.
LA 17 SEPT .2008,AM NASCUT.IN IUNIE,AM INTRAT IN CONCEDIU DE ODIHNA SI MI S-A SPUS CA NU IMI POT LUA CONCEDIU PRENATAL.DREPT URMARE,MI-AM LUAT CONCEDIU PRENATAL PE 1.09.2008.RESTUL PANA LA 1.01.2009,FIIND CONCEDIU POSTNATAL.
ANUL ACESTA,O COLEGA VA NASTE TOT IN SEPT. SI PE LANGA BANII DE CONCEDIU DE ODIHNA (PE CARE I-A LUAT LA SFARSITUL LUNII IUNIE),A PUTUT SA ISI IA SI CONCEDIU PRENATAL PT LUNILE IULIE SI AUGUST.
MENTIONEZ CA,CONCEDIUL DE ODIHNA A FOST PLATIT PE LUNILE IUNIE,IULIE SI AUGUST.
DORESC SA STIU CUM ESTE POSIBIL CA ACEASTA SA BENEFICIEZE SI PLATA CONCEDIULUI DE ODIHNA CONCOMITENT CU PLATA CONCEDIULUI PRENATAL,SI IN CAZUL MEU NU S-A PUTUT.LEGEA NU ESTE ACEEASI PT TOATA LUMEA?
AS DORI SA STIU DACA SE MAI POATE FACE CEVA IN ACEST SENS DEOARECE EU AM FOST PRIVATA DE PLATA A DOUA SALARII,NEPUTAND SA IMI IAU CONCEDIU PRENATAL DE LA SFARSITUL ANULUI SCOLAR (15.06.2008)
MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT UN RASPUNS DIN PARTEA PERSOANELOR COMPETENTE.

Alte discuții în legătură

Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant lara_marik lara_marik Buna ziua! Lucrez in invatamant si am nascut pe data de 31 iulie 2017. Nu am luat concediu prenatal, deoarece la 15 iunie 2017 am 8ntrat in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna intrerupt de concediu postnatal... drepturi banesti ??? adina_1 adina_1 buna ziua! sunt cadru didactic titular iar pt anul şcolar 2008-2009 am satisfacut intreg stagiul de activitate in scoala, drept pentru care beneficiez conform ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna elena16 elena16 lucrez in invatamant iar in luna iulie trebuie sa nasc , mi s-a spus ca trebuie sa intru in concediu prenatal de 63 de zile . Intrebarea mea este daca intru ... (vezi toată discuția)