avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant

Buna ziua! Lucrez in invatamant si am nascut pe data de 31 iulie 2017. Nu am luat concediu prenatal, deoarece la 15 iunie 2017 am 8ntrat in concediu de odihna si am beneficiat de banii pt concediu. Am luat toate cele 126 de zile de postnatal, incepand cu data de 1 sept 2017. In concediul de crestere copil am intrat pe data de 5 dec. 2017. Urmeaza ca la data de 30 msi 2019 sa ma reintorc la serviciu. Intrebarea mea este daca voi mai beneficia de concediu de odihna in vacanta de vara si cate zile anume. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lara_marik , utilizator 21:46, 21 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Beneficiati de concediu de odihna in vacanta de vara doar aferent perioadei cuprinse intre data revenirii din CCC si 31.12.2019.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu vorbesc despre vacanta anului scolar 2018/2019. As dori sa stiu de cate zile de concediu de ofihna beneficiez, in situatia mea! Multumesc!

V-am explicat mai sus la ce aveti dreptul .... mai departe este doar un calcul matematic :

numarul de zile de CO mentionate in c.i.m. x numarul de zile cuprinse intre data revenirii din CCC si 31.12.2019 : 365 zile
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna după revenirea din concediu creștere copil liliana_ciobanu2008 liliana_ciobanu2008 Buna dimineata,la începutul luni mai pe 6 trebuie sa ma întorc la servici din concediu creștere copil. Intrebarea mea este la cate zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu gillu gillu Buna sea.ra. As avea nevoie de niste lamuriri cu privire la urmatoarea situatie. In anul 2015, inainte de a intra in concediu sotia de maternitate (prenatal ... (vezi toată discuția)