avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile de concediu

Buna sea.ra.
As avea nevoie de niste lamuriri cu privire la urmatoarea situatie.
In anul 2015, inainte de a intra in concediu sotia de maternitate (prenatal si postnatal) si apoi in concediu de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani, a efectuat tot concediul de odihna la care avea dreptul.
In anul 2017 la revenire din CCC mai are dreptul la concediu pe anul acesta?
Mentionez ca lucreaza la o institutie de stat.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 9 Ianuarie 2017
In 2017 va avea dreptul la CO aferent perioadei cuprinse intre data revenirii din CCC si 31.12.2017, inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna DimitriP DimitriP O persoana intra in concediu de cresterea copilului in 2015, dar inainte de a intra, isi ia tot C.odihna cuvenit pe acel. Revine in 2017 la serviciu, si ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la reintoarcerea din ccc stoianandra stoianandra Buna ziua, am nascut la data de 7 septembrie 2015 si pana atunci nu beneficiasem de niciuna dintre cele 25 de zile de concediu anual. In 30 decembrie 2015,dupa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu neefectuat EvaG EvaG Buna ziua. Am o nelamurire in privinta concediului neefectuat. In anul 2013 am avut 10 zile de concediu din cele 21. Pe 1Mai 2013 am plecat in prenatal ... (vezi toată discuția)