avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de odihna după revenirea din concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de odihna după revenirea din concediu creștere copil

Buna dimineata,la începutul luni mai pe 6 trebuie sa ma întorc la servici din concediu creștere copil. Intrebarea mea este la cate zile de concediu de odihna am dreptul in anul 2019? Si daca trebuie specificat ceva despre concediu de odihna in cererea de reîntoarcere la serviciu?
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
liliana_ciobanu2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 25 Martie 2019
Aveti dreptul la CO aferent perioadei cuprinse între data revenirii la munca din CCC si 31.12.2019.
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant lara_marik lara_marik Buna ziua! Lucrez in invatamant si am nascut pe data de 31 iulie 2017. Nu am luat concediu prenatal, deoarece la 15 iunie 2017 am 8ntrat in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna vs ccc Nickolemi Nickolemi In situatia in care un angajat se afla in concediu medical mai multe luni calendaristice, dar nu tot anul intreg, beneficiaza de concediu de odihna pentru anul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la reintoarcerea din ccc stoianandra stoianandra Buna ziua, am nascut la data de 7 septembrie 2015 si pana atunci nu beneficiasem de niciuna dintre cele 25 de zile de concediu anual. In 30 decembrie 2015,dupa ... (vezi toată discuția)