avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

registrul operatorilor intracomunitari

Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarea situatie. Suntem un srl platitoare de tva care aproape luna de luna avem achizitii intracomunitare. Soc. are trei asociati, doi dintre ei sunt pers. nerez.in Romania. Voiam sa stiu daca este o data limita pentru depunerea decl.095. Eu sunt angajata firmei si am o procura notariala generala din partea asociatilor iar la IGP au zis ca trebuie o procura pe care sa specifice ca este pt.cazier. Unul dintre asociati este in spital si cred ca nu o sa am in timp util procura pt.cazier. In august sunt in concediu si nu o sa facem nici o achizitie.Se poate depune 095 in septembrie?
Cel mai recent răspuns: Elena TOCU , Avocat 09:01, 20 Iulie 2010
Se poate depune cind doriti sau aveti toate documentele, important e ca pana atunci sa nu efectuati livrari/achizitii intracomunitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari mihail56 mihail56 Aveti noutati in legatura cu inregistrarea in registrul operatorilor intracomunitari? Au aparut ordonanta guvernamentala si normele de aplicare? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Srl infiintat s-a inregistrat in registrul intracomunitar si a primit un nou cui. mpus mpus Buna ziua. In luna august a fost infiintat un SRL. Nu a desfasurat activitate. A depus doar capitalul social. In luna octombrie a cerut inregistrarea ca ... (vezi toată discuția)
Decont 301 LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca sunt inregistrat ca platitor TVA si operator intracomunitar si efectuez o achizitie intracomunitara de autovehicul utilizat( inmatriculat in 2007 in ... (vezi toată discuția)