avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legea privnd rezilierea contractelor telefonice ,( ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legea privnd rezilierea contractelor telefonice ,( internet , etc )

a fost publicata in monitor ???? si care este art din lege care imi da voie sa reziliez contractul ???? am citit , dar termenii specifici nu ma lasa sa inteleg corect !!!
mai exact : vreau sa renunt la un abonament de tel , si la unul de internet .Am vre-o sansa ? sau legea e din acelea ..facuta pe genunchi ??
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 18:44, 1 August 2010
Legea la care faceti referire este Legea nr. 161/2010 prin care au fost aduse modificari la:
- art. 84 din Codul consumatorului (Legea nr 296/2004);
- anexa Legea 193/2000 privind clauzele abuzive in contractele incheiate intre comercianti si consumatori.
Cele doua acte normative ofera posibilitatea reala de a denunta / rezilia un astfel de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor internet (conform legii 161/2010 ... ) kvS. kvS. Buna ziua, Ma numesc Andrei si sunt din Bucuresti. Acum 2 ani de zile am incheiat un contract pe 2 ani cu [EDITAT]. Stiind ca anul acesta imi expira, am sunat ... (vezi toată discuția)