avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren

Buna seara . Am un teren pe care l-am intabulat in 2008 vecinul meu acum vrea sa intabule terenul , el spune ca am intrat pe terenul lui cu 3 m dar eu am fost la fata locului cu actele de intabulare . Ma tot deranjeaza cu telefoane ca sa dau o declaratie sa mutam terenul cu 3 m mai incolo, pentru ca vecinul celalalt nu este intabulat dar la intabulare poate o sa am probleme cu el , eu am cerut ca el sa vina la un notar sa declare ca isi asuma toata raspunderea cu acordul meu. El acum ma tot deranjeaza sa nu spun ca ma ameninta ca ma da in judecata pentru ca nu sunt de acord sa dau acea declaratie. Ce ar trebuii sa fac?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:55, 19 Iulie 2010
Chemati, de comun acord cu toti vecinii Dvs, un expert topo-cadastru care sa verifice toate terenurile vecine si sa faca sa fie concordante toate documentatiile cadstrale.
Existe erori de masurare si de inregistrare la Of. Cadastrului care s-au perpetuat de la inceputul inregistrarii intregii parcele.
Trebuie verificata documentatia (planul) parcelara.
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2010
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru - modificare plan parcelar Bordi1 Bordi1 Buna seara! Am si eu o problema si cer un sfat.... Am in proprietate o suprafata de teren intravilan din anul 1990...suprafata si pozitie nemodificata de ... (vezi toată discuția)
Declaratie drept de trecre si contract de vanzare cumparare Durla Durla Buna ziua, Am o intrebare cu privire la o declaratie de drept de trecere care trebuie trecuta in contractul de vanzare cumparare si pana acum, de doua ... (vezi toată discuția)
Cadastre incorecte sau inselatorie? wdy77 wdy77 Am o nelamurire...eu am un teren intravilan de 1876mp pe care am facut cadastrul in oct 2010 fiind 1906 mp masurati in cadastru...vecinii mei vor sa vanda si ... (vezi toată discuția)