avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte trebuie legalizate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte trebuie legalizate

trebuie sa adaug cateva coduri in actul constitutiv cum trebuie sa procedez si ce acte trebuie ?va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 23:54, 19 Iulie 2010
Ti-am raspuns la intrebarea asta la o alta postare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen fanatik fanatik Buna ziua, Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)
Schmbare denumire din srl-d in srl si adaugarea cod caen anutzanad anutzanad Buna ziua. Am si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Trebuie sa scimb denumirea firmei din srl--d in srl metodologia am inteleso cat ... (vezi toată discuția)