avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intreruperea somajului si inceperea activitatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intreruperea somajului si inceperea activitatii

Am gasit undeva sa lucrez si mi se face contract de 3 luni de zile.As vrea sa stiu ce trebuie sa fac inainte si daca mai pot lua somaj dupa cele 3 luni?Ce acte imi trebuie pentru a intrerupe somajul si cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 10:02, 20 Iulie 2010
Avand un CIM pe perioada determinata somajul se suspenda si in cazul in care nu se mai continua activitatea la sfarsitul celor 3 luni cu angajatorul reveniti in somaj din momentul in care s-a suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Ccc si contract pe perioada determinata mihaitzab mihaitzab buna tuturor as vrea sa va supun atentiei o situatie la care nu gasesc explicatie cu \\"suport legal\\" de aceia rog pe cei ce stiu sa imi scrie. sunt ... (vezi toată discuția)
Sarcina in timpul contractului pe durata determinata andreeaned andreeaned Buna ziua.Lucrez de 7 ani la o societate fara intrerupere avand contractul pe perioada nedeterminata.Am o oferta de lucru la alta firma multinationala pe ... (vezi toată discuția)