avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie factura Electrica!!!! VA ROG SA MA AJUTATI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie factura Electrica!!!! VA ROG SA MA AJUTATI CU UN MODEL!

Buna ziua!
Desi consumatorii de energie electrica au fost aceeiasi, in una din lunile trecute factura de la Electrica a fost cu o valoare de peste 10 ori mai mare decat in mod normal. Trebuie sa fac o contestatie la ei si nu prea stiu cum sa o formulez ca sa fie relevanta. VA MULTUMESC! Astept raspunsurile voastre cat mai urgent!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:54, 30 August 2007
In contestatiea catre "Electrica" scrii exact ceea ce ai zis: "Desi consumatorii de energie electrica au fost aceeiasi factura de la Electrica a fost cu o valoare de peste 10 ori mai mare decat in mod normal."

Cu siguranta e o eroare care se va remedia simplu.
Bafta
Pai asta o sa vad la tribunal, pentru ca ei mi-au luat contorul si dp ce l-au verificat au zis ca e in perfecta stare de functionare (era din 1980).
Tu parca intrebai cum sa formulezi contestatia asupra facturii pe care sa o adresezi furnizorului de energie electrica. Cum de au verificat contorul fara sesizarea ta?
Eu speram ca a fost vorba de o eroare in acte, ma gandeam ca cineva a scris gresit indexul, dar se pare ca problema ta e mai urata.
Din cate stiu Electrica are obligatia schimbarii contoarelor la 10 ani .
Mie ,dupa ce schimbasem contorul vechi (avea 9 ani )pt. ca imi veneau facturi tot mai mari si astfel dupa calculele mele am remediat situatia ...au venit la 2 luni mi l-au schimbat iarasi fara acordul meu (aveau acces la el ) spunand ca asa e programat sa le schimbe ...la 10 ani.Dupa "manevra" asta insa facturile mele iar au luat-o razna...cam cu 15 % peste normal .Tineam o evidenta a consumului pe zile si brusc media zilnica s-a marit la aceiasi consumatori casnici.Raspunsul lor a fost:"aveti pierderi de curent in pereti !" Singura "portita" pe care am gasit-o pana acum in contractul lor ar fi pe problema celor 220 V care nu prea is atinsi ...sa masoare tensiunea care nu e oricum cat prevede contractul si sa cer diminuarea facturii ...
Niciodata contuarele electrica nu au nimic chiar daca dupa schimbarea lor situatia se imbuntateste brusc.
La proces incearca sa ceri o noua expertiza a lui, dar poti sa o ceri direct la ei si acum.........nu cum ca ai castiga ceva dar sa se vada interesul.

Alte discuții în legătură

Contestatie factura electrica!!!! va rog sa ma ajutati cu un model! loredanaradu loredanaradu Buna ziua! Desi consumatorii de energie electrica au fost aceeiasi, in una din lunile trecute factura de la Electrica a fost cu o valoare de peste 10 ori mai ... (vezi toată discuția)
Obligativitate contor electric "inteligent" BX BX Care este situatia cu impunerea contoarelor electrice asa-zis 'inteligente' la noi in tara ? Va fi toata lumea obligata sa le foloseasca sau exista vreo ... (vezi toată discuția)