avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie factura Electrica!!!! VA ROG SA MA AJUTATI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie factura Electrica!!!! VA ROG SA MA AJUTATI CU UN MODEL!

Buna ziua!
Desi consumatorii de energie electrica au fost aceeiasi, in una din lunile trecute factura de la Electrica a fost cu o valoare de peste 10 ori mai mare decat in mod normal. Trebuie sa fac o contestatie la ei si nu prea stiu cum sa o formulez ca sa fie relevanta. VA MULTUMESC! Astept raspunsurile voastre cat mai urgent!
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 00:22, 14 August 2007
In contestatiea catre "Electrica" scrii exact ceea ce ai zis: "Desi consumatorii de energie electrica au fost aceeiasi factura de la Electrica a fost cu o valoare de peste 10 ori mai mare decat in mod normal."

Cu siguranta e o eroare care se va remedia simplu.
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie factura electrica!!!! va rog sa ma ajutati cu un model! loredanaradu loredanaradu Buna ziua! Desi consumatorii de energie electrica au fost aceeiasi, in una din lunile trecute factura de la Electrica a fost cu o valoare de peste 10 ori mai ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal e-on andreivio andreivio Buna ziua, La locuinta personala am avut un control de la E-on, in iulie anul trecut, care a constatat ca la contor nu existau doua sigilii. Mi s-a explicat ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate panou ee madelaine28 madelaine28 Buna ziua! In situatia unui chirias, cine are drept de proprietate asupra panoului de energie electrica? Speta este urmatoarea: contoarul este la intrarea ... (vezi toată discuția)