avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim cetatean strain rezient in romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim cetatean strain rezient in romania

Buna ziua,
Pentru un cetatean strain rezident in romania cu studii medii, exista cumva o limita minima a salariului? se poate acorda salariul minim pe economie? multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabitzaalex , utilizator 10:39, 20 Iulie 2010
se aplica aceeasi regula ca si cetatenilor romani, respectiv, minimul pe economie, la care se adauga coeficientul aferent functiei detinute.
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim Serbanrazvan1976 Serbanrazvan1976 Sunt sofer de tir pe comunitatea europeana si sunt angajat la o firma din România si am salariul minim pe economie+ diurna. Vreau sa stiu ce portita a găsit ... (vezi toată discuția)
Nivele de salarizare angajati in functie de studii PetrescuMioara PetrescuMioara Buna ziua, Sunt interesata sa stiu daca angajarea salariatiilor pe nivele de salarizare in functie de pregatirea profesionala (grila de salarizare) este ... (vezi toată discuția)
Exista un salariu minim pentru persoanele cu studii superioare, la care sunt obligate institutiile private sa se conformeze? Mr-Bean Mr-Bean Nu sunt sigur de unde stiu insa parca sunt niste salarii minime la care angajatorul trebuie sa te incadreze in functie de studiile pe care le ai. E corect sau ... (vezi toată discuția)