Cumparam cupru rafinat(copper cathode,Cu-1 standard LME,Grade A),tara de origine a marfii este RD Congo sau Zambia. Avem confirmarea ofertei din partea furnizorilor nostri a 2500-3000MT(tone metrice)de acest tip de marfa,de asemenea astept confirmarea a livrarii de deseu de cupru 99,99%min. 1000MT-1500MTxlunar.
Marfa este livrata in conditiiCIF CIPRU(NICOSIA),partea greaca in FREE ZONE,noi platim marfa in NICOSIA ZONA LIBERA numai dupa ce marfa este re-verificata de catre SGS (ca unitate de control calitate si cantitate la nivel inter.).
adica de tanzitie pana la destinatar fara a implica alte taxe in UE.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
La achizitii / export in spatiul comunitar care este regimul tva-ului?
Ce alte taxe / impozite in tara noastra sunt supus platii ?
Daca marfa se va livra in spatiul comunitar atunci va trebui sa faceti import sau tranzit si dupa aia import in statul membru de destinatie;
Daca marfa e livrata in alte state terte, atuci aceazta va iesi din zona libera cu tranzit pana la biroul vamal de iesire de pe teritoriul comunitatii;
Cat priveste marfa nu va trebui sa platiti taxe si impozite in tara noastra.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Tva extracomunitar
stegeran
Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)