Daca sant acasa in concediu crestere copil pana la doi ani si sant gravida pot intra in somaj ,firma la care am lucrat si-a suspendat activitatea temporar am sa mai primesc indemnizatia pentru al diolea copil?
1. In timpul CCC nu puteti intra in somaj.
2. Daca nasteti inainte de terminarea CCC veti ramane in acest concediu pana al doilea copil va implini 2 ani si veti primi aceeasi indemnizatie.
Primul copil implineste in data de 07/23/2010, 2 ani iar cel de al doilea se va naste la incepul lui septembrie.Dupa terminarea CCC cu primul copil nu pot intra nici asa in somaj? si dupa aceea sa primesc indemnizatia pentru al doilea copil?
1. Dupa terminarea CCC1 faceti o cerere de incetare a suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.
2. Dupa aceea angajatorul va concediaza, prin desfiintarea locului de munca, intrati in somaj si de aici in concediu de maternitate si apoi in CCC2.
Imi cer scuze ,tot va deranjez dar firma la care am lucrat si-a suspendat temporar activitatea ,deci eu m fost al firma dar nue nimeni acolo este lacat pe usa.Ce pot face in acest caz/
Va multumesc.