avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... construire gard intre doua proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

construire gard intre doua proprietati

Vecinul meu iti inalta terenul prin depozitare de balast la limita cu gardul despartitor creindu-mi automat vale pe proprietatea mea iar in caz de inundatii voi fi in principal afectata...gardul existent este din lemn si a fost construit exclusiv de mine. daca vreau sa il refac, dar din alt material (ex. ciment) am nevoie de autorizatie si acordul vecinilor ?Vecinul meu are nevoie de acordul meu in cazul in care isi inalta nivelul pamantului de pe proprietatea lui ?
Cel mai recent răspuns: cora_p , utilizator 15:30, 20 Iulie 2010
Ingradirea proprietatii este un drept si nu o obligatie, iar in acest caz nu aveti nevoie de acordul vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Constructie gard intre mine si vecinul meu- am nevoie de autorizatie? shys shys Doresc sa construiesc un gard intre mine si vecinul meu, as dori sa stiu daca am nevoie de acordul acestuira si de autorizatie, mentionez ca vechiul gard este ... (vezi toată discuția)
Inaltare gard Emicris Emicris as dori sa va intreb, daca gardul dintre noi si vecinii nostri (cu care nu ne avem prea bine) este construit, dar am dori sa-l facem mai inalt decât este in ... (vezi toată discuția)