avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizarea personalului contractual cu SLD din ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizarea personalului contractual cu SLD din primarii

as dori grila de salarizare pentru personal contractual cu SLD din primaria municipului cu 20000 de locuitori,si de ce salariile nu sunt la nivelul functionarilor publici.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:21, 20 Iulie 2010
Buna ziua !
Le gasiti in anexa III/3 din Legea 330 / 2009 actualizata privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.
Cu stima !
In 2010 nu se aplica grilele prevazute de legea 330 (oricum, pentru personalul contractual se aplica anexa I/3 din lege, nu III/3 - rezervata functionarilor publici). Daca doriti sa va faceti o idee, va puteti uita pe Anexa 2b din OG 10/2008. De ce salariile pentru personalul contractual sunt mai mici decat cele ale fp...asta doar guvernul va poate raspunde.
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)
Noul salariu dupa promovare sendysss sendysss Dupa promovarea in clasa din referent asistent, treapta de salarizare 2 ,in inspector , asistent, treapta de salarizare 2, am primit decizia primarului cu noul ... (vezi toată discuția)
Se aplica grila de salarizare? borcanm borcanm Lucrez intr-o institutie publica si din luna august 2010 avem o noua organigrama si din functionari publici am redevenit personal medical (personal ... (vezi toată discuția)