avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa publiciate online?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa publiciate online?

Saluate,
ma numesc Ciprian si as dori sa ma fac persoana fizica autorizata in domeniul web. Pe site am de gand sa organizez diferite
concursuri: de cultura generala, interactiune etc. unde
concurentii pot participa doar prin inregistrarea pe site, fara sa fie nevoiti sa plateasca, iar premiile pe care o sa le dau vor fi din fonduri propii.
Iau in calcul si posibilitatea ca pe parcurs o anumita firma sa doreasca sa ofere un premiu utilizatorilor. Indiferent de valoarea premiului firma in cauza
va fi taxata doar pe spatiul publicitar folosit.
Nelamuririle ar fi:
- pot functiona ca pfa sau este nevoie sa-mi deschid firma? daca deschid pfa este valabila diploma de bacalaureat cu specializarea
matematica-informatica?
- care sunt legile pe care trebuie sa le am in vedere?
- ma incadrez in categoria jocurilor de noroc?
- imi trebuie autorizatie de la Ministerul Finantelor?
- ce taxe trebuie sa platesc? Sunt taxe lunare, anuale, sau doar impozit pe venit?
- care sunt legile referitoare la organizarea concursurilor (de ex: varsta minima de participare etc.)
Sper ca ma ve-ti putea ajuta.

Alte discuții în legătură

Interpretare legislatie jocuri de noroc smiley17bogdan smiley17bogdan Buna ziua , am o nelamurire referitoare la interpretarea legislatiei jocurilor de noroc. Ipoteza : o firma care isi desfasoara activitatea in online ... (vezi toată discuția)
Acordare premii - ce spune legea? smartweb smartweb Buna tuturor , am si eu o foarte mare nelamurire si am apelat la acest forum in speranta ca voi fi lamurit deoarece nu mai inteleg nimic din Romania. Sunt ... (vezi toată discuția)
Castig concurs pe internet , ar trebui sa declar venitul ? Andrewstephen1 Andrewstephen1 Salut , Eu lucrez pe un site care se fac logo\'s/web sites , si pe acel site vin clienti care vor logo sau web site design si deschid un concurs care ... (vezi toată discuția)