avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Interpretare legislatie jocuri de noroc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Interpretare legislatie jocuri de noroc

Buna ziua , am o nelamurire referitoare la interpretarea legislatiei jocurilor de noroc.
Ipoteza : o firma care isi desfasoara activitatea in online , cere abonatilor o suma x sub forma de inscriere la un concurs , firma pune la dispozitia participantului regulamentul jocului iar daca acesta isi indeplineste "misiunea" si ajunge la rezultat primeste un premiu. Este necesara obtinerea licentei pentru jocuri de noroc si daca este necesara banuiesc ca acelasi lucur se aplica si in cazul altor activitati asemanatoare gen :
-concursuri de pescuit cu taxa de inscriere si premii la final
-concursuri organizate in targurile de sarbatori in care platesti o taxa si daca ai noroc sa iesi castigator primesti un premiu
- concursurile de atletism in care platesti taxa si daca esti castigator primesti un premiu iar exemplele pot continua
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri

Alte discuții în legătură

Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Un joc de cultura generala este un joc de noroc? elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare...Daca am un concurs de cultura generala ..gen Conquiztador..in care cate 2 participanti raspund la intrebari iar cel care ... (vezi toată discuția)
Concurs Ungureanu_Eusebio Ungureanu_Eusebio Daca vreau sa organizez un concurs cu participare online, pentru care se plateste o taxa de inscriere, existand la final o jurizare si o premiere, acest ... (vezi toată discuția)