avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum ne alegem un avocat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum ne alegem un avocat?

Va intreb fiindca din cate am citit exista onorarii orare (cat timp ii rapesti avocatului) , onorarii ca sa faca actiune si sa pledeze si onorarii de succes.

Fiecare avocat are propria viziune in functie de experienta sa .

Doresc un sfat in cazul ca nu doresc un avocat pledant , ci doar pentru a stabili strategia si a-mi da repere de redactare a actiunii,intampinarii, concluziilor scrise....., pe civil , cam cat m-ar costa si unde il gasesc?
Cel mai recent răspuns: mata2 , utilizator 21:35, 20 Iulie 2010
fiecare avocat isi stabileste in mod liber onorariul sau, prin negociere cu clientul.
fiecare barou intocmeste tabloul avocatilor definitivi si stagiari de unde puteti afla mai multe detalii despre fiecare avocat in parte.
gasiti si aici pe forum,in tabloul avocatilor
Voi gasi o lista a vocatilor din Baroul Bucuresti . Ok
Dar daca unul imi cere pentru o cere 100 ron si altul 1000 de ron?
Poate ca subiectul e putin delicat , dar ....cred ca.... niste preturi intre un minim si un maxim ....poate le-as putea afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare inscriere in barou dupa admitere examen adita74 adita74 buna ziua, ma poate lamuri cineva cu cateva aspecte referitoare la inscrierea ca avocat stagiar in tabloul avocatilor stagiari ai baroului bucuresti? 1. ... (vezi toată discuția)
Stagiatura Oana90 Oana90 Dupa admiterea in barou se poate ca cei doi ani de stagiatura sa se faca la un cabinet de avocatura din strainatate? (vezi toată discuția)
Sanctionare avocat stagiar AliceAlinutza AliceAlinutza Buna ziua, doresc sa va relatez pe scurt problema mea si astept cu mare interes sugestiile dvs. este vorba de 2 procese: unul pe calea ordonantei ... (vezi toată discuția)