avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AJUTOR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AJUTOR

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat...ce trebuie sa faca un asociat al unui SRL daca si-a schimbat numele prin casatorie, care sunt pasi de urmat pentru a fi in legalitate actele societatii??? (societatea are 2 asociati).
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 23:09, 20 Iulie 2010
se depune cererea de inregistrare impreuna cu actul de identitate, certificat casatorie la registrul comertului.
Trebuie sa mergeti la Registrul Comertului de care apartineti si sa depuneti intr-un dosar din carton actele doveditoare de schimbare al numelui(certificatul de casatorie+ copie CI si o cerere care o completati acolo)
Mult succes ,
Va multumesc pentru raspunsul prompt.
Am avut o discutie cu cineva si imi spunea ca trebuie modificat si actul constitutiv al societatii si cu o hotarare AGA, pe langa celelalte ace doveditoare. Este adevarat?
asta doar la urmatoarele modificari pe care le veti face in societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor firme! succes succes BUNA ZIUA! va rog sa-mi spuneti de ce acte am nevoie si cum procedez ca sa modific statutul unei societati, sa modific actul constitutiv sau sa schimb codul ... (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)