avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte funciara

am cumparat un imobil de la o firma de constructii.la data vanzarii imobilul era inscris in cartea funciara.as vrea sa stiu daca trebuie sa il mai inscriu si eu in cartea funciara avand in vedere ca s-a schimbat proprietarul.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:14, 21 Iulie 2010
imobilul are deja deschisa carte funciara. dvs. trebuie doar sa urmariti inscrierea mentiunilor privind titularul dreptului de proprietate.
la momentul semnarii contractului de vanzare cumparare dintre dvs si firma respectiva trebuia ca un exemplar din acest contract sa mearga la CF pt intabularea dr de prop pe numele dvs.
acest demers trebuia facut de catre notarul la care ati semnat actul.
mergeti la acel birou si solicitati sa vi se dea incheierea de intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare litigiu in cartea funciara avas avas Buna ziua. Am cerut in instanta un drept de servitute de trecere pe proprietatea vecinului pana la drumul public.De la mine la drumul public trec pe doua ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara cadastru si intabulare messsi messsi Care sunt metodele prin care se poate cumpara un teren fara cadastru si intabulare ? (vezi toată discuția)