avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract

buna, eu deoarece am suspendat activitatea pe firma,am cerut anularea nr de telefon orange,care mi se pare normal,daca nu am activitate, nu mi trebuie tel pe firma.cei de la orange in schimb au spus ca nu pot anula contactul,doar daca expira cei 2 ani contractuali. oare nu se poate face nimic? opc? sau ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 11:37, 22 Iulie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile contractuale si situatia de fapt, consider ca puteti solicita rezilierea unilaterala a contractului printr- o notificare trimisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire , catre Orange Romania. In urma refuzului acestora, va puteti adresa ANPC, avand in vedere si prevederile legale: art. 84 din Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumator, precum si Legea 161/ 2010 privind modificarile aduse celor doua legi prezentate anterior.
Cu stima !
multumesc. am facut sesizarea catre orange.... astept raspunsul lor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mierloiuionela mierloiuionela sunt interesat sa reziliez un contract la telefonia mobil, as vrea sa stiu daca se poate face fara costuri, cei de la respectiva companie mi-au spus ca taxa la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)